Egyéb hotel márkák

Iberotel

Az Iberotel 100%ig TUI márka. Igazán különlegesek ezek a szállodák, hiszen a modern és luxus kiszolgálás mellett nem hagyták figyelmen kívül a térségek történelmét. Ebben a tudatban épültek meg a szállodák, melyek épületei magukba hordozzák az ország kultúrális emlékeit is.

Iberotel ApuliaIberotel Makadi

Az itt megszálló vendégeknek remek kiszolgálásban lehet részük, gazdag ízvilágú ételkülönlegességekkel várják őket minden egyes étkezésnél.

Megtalálja őket Egyiptomban, Törökországban, Olaszországban és Németországban is.

 


Viverde

Legyen harmóniában a természettel!  Kizárólag a TUI-nál foglalható Viverde szállodák lehetőséget adnak arra, hogy pihenésünk során – akár a párjával, akár a családjával érkezzen – megérintse a természet nyugalma.  A Viverde tökéletes helyeket biztosít arra, hogy megtapasztalja a természet szépségét és felfedezze a környéken élő emberek kultúráját és országukat.

A családok élvezhetik az aktívan töltött napokat, ahol a gyereket szabadon felfedezhetik az őket körülvevő világot. Kerékpározhatnak, túrázhatnak, barangolhatnak a csodás erdőkben. Meditálhatnak vagy jógázhatnak mesés vízesések mellett. A TUI minőségnek köszönhetően a szállást, az étkezést és a különféle szolgáltatásokat mind magas színvonalon veheti igénybe.

Elérhető: Olaszország, Törökország, Németország, Mallorca, Kanári-szigetek

 


 

Grecotel

Legyen az otthona, távol az otthonától!

A Grecotel egyet jelent a minőségi szállodákkal, személyre szabott szolgáltatással és a hamisíthatatlan görög vendégszeretettel. Görögországban mára már 20 szálloda várja pihenni vágyó vendégeit, melyek mindegyike 4 és 5 csillagos.

2005-ben Korfun megnyílt a „Párok Hotele”, ami romantikus menedékhely a mindennapi problémák elől a fiatalabbaknak és időseknek egyaránt.
Megtalálhatják a szállodáinkat Krétán, Korfun, Rhodes és Kos szigetén, Attikán, és a Peloponészoszi-félszigeten.


 


Puravida

A Puravida hotelei információs és szórakoztató központok egyben. Pihenhet a wellness részlegek nyugalmába, vagy a pihenő zónákban, de ha egy kis aktivitásra vágyik, a fitness részleg bármikor rendelkezésére áll.

A megszokott TUI minőség természetesen itt is garancia. A Puravida gasztronómiai élményei változatos kínálatokkal kecsegtetnek: a kalandos barbecue-tól kezdve a hobbi konyhán keresztül egészen az első randis vacsorákig. 

 A szállodákat megtalálja Görögországban, Spanyolországban és Törökországban.

 

 

Developed by TravelData