Majd ha fagy

Ugyan mi jó lehet a télben? Hideg van, állandó sötétség vesz körül bennünket és a rengeteg ruharéteg miatt michelin babának nézünk ki. De van a télnek egy másik arca is, amit a vidéki, és főleg a hegyvidéki tájakon mutat meg igazán.

 

Szerethetjük a hófedte hegycsúcsok látványát, érezni a ropogós fehér havat a talpunk alatt, a téli nap melengető sugarait a bőrünkön, és a kirándulás vagy síelés után elgémberedett tagjainkat pokrócba bugyolálva a kandalló mellett felmelegíteni egy csésze forró itallal a kezünkben.

A fent lefestett kép a korábbi síeléseket juttatja eszembe. De mi a helyzet akkor, ha valaki nem űzi a havas sportokat? Akkor sem kell lemondani a varázslatos téli hangulatról a hegyekben!

Esti fáklyás kirándulás - csodálatos és misztikus látvány a fáklyák fényében táncoló fenyők árnyéka a havon. Legyen a kirándulás végcélja egy kedves hütte, ahol a testünk és a lelkünk átmelegszik!

Egy hótalpas túra alkalmával bebarangolhatjuk a legszebb vidékeket; völgyeken, téli erdőkben, befagyott tavakon keresztül vezet az utunk.

Fatbike-kal élmény a bringázás a puha hóban is.

 

A környező országok hegyeiben a remek sípályák mellett nagyszerű szánkópályák is találhatók. Érdemes kipróbálni őket.

Kihagyhatatlan a levegőn eltöltött fárasztó nap után egy Aprés Ski buli, ahol DJ Ötzi „Anton aus Tirol” című örökzöld slágere szinte biztos felcsendül.

Egész jól hangzik, nem? Ki várja már a telet?

  

Kriszta

 

Galéria

Developed by TravelData