Antalya - Török riviéra - TUI Magyarország

TUI utazási iroda - Antalya - Török Riviéra

A TUI 2019. nyarán elindítja a charter járatát Budapest és Antalya között.

Antalya és a Török Riviéra gyönyörű fekvésével évről évre nyaralók ezreit vonzza. Legyen ez egy last minute nyaralás vagy egy előre megtervezett utazás, Antalya és környéke garantáltan feltölti Önt a szabadsága alatt!

A török Riviéra fővárosa - Antalya

Antalya Törökország leggyorsabban terjeszkedő városa, és a világ minden tájáról érkező turisták a fantasztikus strandok és a tradicionális török kultúra mesés kombinációját élvezhetik. A gyermekek imádni fogják a Beach Park központot, amelyben helyet kapott a vízicsúszdák szerelmeseinek legvadabb álmait valóra váltó Aqua Land aquapark és a delfineket, fókákat és belugákat is bemutató Dolphin Land park is.

Antalya nagy előnye, hogy közel van a repülőtér, így nem kell sokat utazni a belvárosig vagy a város környéki hotelekig.

A part mentén húzódó, lenyűgöző Taurus-hegység, a végtelennek tűnő türkizkék színű tenger, valamint a környék számos műemléke mit sem veszít vonzerejéből. A tartományi főváros, Antalya nem csak földrajzi értelemben, de történelmileg is a Török Riviéra központja.

Római, szeldzsuk és oszmán időkből fennmaradt számos műemlékét turisták tömege látogatja. De a Török Riviérán, ill. magában Antalya városában a vásárlás is igazi élményt nyújt, a város a vásárlók vagy a nézelődni vágyók igazi paradicsoma.

A törökök nagyon szeretik a magyar vendégeket, és úton- útfélen emlékeztetnek közös történelmünkre, bár nyilvánvalóan az ő őseik kicsit másképp élték azt meg, mint a mieink.

A török konyha rendkívül változatos és nagyon ízletes. Törökországban a tengeri ételek mellett rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és jól fűszerezett húsokat kóstolhatunk. És persze a baklava számtalan variációját.

A tengerpartja sokszínű és mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő partszakaszt.

A bazárban minden kapható. Ami nem, azt beszerzik.

A kellemes mediterrán klíma miatt májustól októberig élvezhetjük a nyarat.

Ki kell térnünk a nyaralás kiválasztásának manapság legfontosabb szempontjára is. Kijelenthetjük, hogy a török tengerparti nyaralóhelyek biztonságosak, a turistákra az ott élők és a szállodák maguk is nagyon odafigyelnek.

Egy utazás során ezt ki kell próbálnia!

Antalya várja Önt!


 

Kiemelt ajánlatunk:

 

Champion Holiday Village - Antalya

Side Aquamarin Resort & Spa - Antalya

Champion Holiday Village

Side Aquamarin Resort & Spa

 Süral Garden

 TT Hotels Pegasos Royal

Süral Garden

TT Hotels Pegasos Royal

 TUI Magic Life Masmavi

 TUI BLUE Palm Garden - Antalya

TUI Magic Life Masmavi

TUI BLUE Palm Garden

Készen áll a varázslatra? A TUI Magic Life szállodáiban biztosan mindent megtalál.

A Magic Life hotelek hűek „Where Magic happens” szlogenjükhöz, hiszen az all inclusive ellátásnak és a változatos, mindemellett családbarát programoknak, szolgáltatásoknak köszönhetően kicsik és nagyok egyaránt egy varázslatos világban érezhetik magukat. A hotelekben unatkozásra egy perc sem marad. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy akik jártak már a Magic Life hotelek valamelyikében, egészen biztosan visszavágynak!
  
A gondtalan pihenésnek itt nincsenek korlátai. A szállodák mind tengerpart mellé épültek, így szinte ki se kell mozdulni ahhoz, hogy a homokos tengerparton napozzunk vagy megmártózzunk a hűsítő tengervízben. Sőt különféle vízi sportokat próbálhatunk, mint a wakeboard vagy a vízisí, de akár a banán hajót is elvihetjük egy körre!  Teljességgel állíthatjuk: all inclusive felsőfokon!

Antalya - ajánlatok kérése

További ajánlatok

 

Facebook oldalunkInstagram oldalunk