Bécsi repülőtér - Parkolás

IRODÁNKBAN ÁTMENETILEG PARKOLÓJEGYET NEM ÉRTÉKESÍTÜNK!

 

 

 

Bécsi indulás esetén kedvezményes parkolójegyek kaphatók budapesti irodánkban.

 

 

 

Hogy ne okozzon gondot autója elhelyezése, vásárolja meg a foglaláskor vagy akár közvetlen indulás előtt parkolókártyáját! 
Szeretnénk kiemelni, hogy a parkolókártya megvásárlása független attól, hogy a Bécsből induló utazását irodánkban fizette-e be vagy sem. Mindenkit szívesen kiszolgálunk parkolókártyával.

Parkolóhelyet kínálunk a C (nyitott), illetve a 4-es fedett parkolóházban.
A parkolókártyák - a helyszínen megvásároltakhoz képest - irodánkban jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. Árainkat az alábbi táblázatban tekintheti meg.

 

Parkolóhely Időtartam

2021.03.31-ig
érvényes kártyák

C parkoló 8 nap (192 óra) 77 EUR
C parkoló 15 nap (360 óra) 110 EUR
parkolóház (PH 3-4) 8 nap (192 óra) 115 EUR
parkolóház (PH 3-4) 15 nap (360 óra) 188 EUR

 

A parkolójegy fizethető euróban, vagy forintban, melyet az Erste Bank napi valuta eladási árfolyamán számolunk át.

 

A parkolókártya használata

1. Vásárlás során minden esetben nézze meg, hogy az Ön számára megfelelő kártyát vásárolta-e meg!

2. Ismerje meg a bécsi repülőtér parkolóiról szóló tájékoztatót! 

3. Kérjük, a parkoló létesítménybe történő beállás előtt feltétlenül ellenőrizze, hogy arra a parkolóra érvényes-e a kártyája, ahol autóját szándékozik elhelyezni.
FIGYELEM! Az érvényességi területnek nem megfelelő helyen leállított személygépkocsi esetén a teljes parkolási díjat ki kell fizetnie.

4. Ha megtalálta a parkolót, ahová a parkolókártyája szól, a létesítménybe történő behajtás előtt kérjük, húzzon egy parkolójegyet (nyomja meg a Jegykiadó gombot), és állítsa le járművét a parkolóban.
 

5. Nyaralása után, a parkoló elhagyása előtt kérjük, fáradjon egy pénzfizető automatához, illetve valamelyik pénztárablakhoz. Itt mutassa be a parkolójegyét, ezután a kiszámított parkolási díj megjelenik. Ekkor a megjelent parkolási díjat egyenlítse ki parkolókártyájával, vagy kombinált fizetőeszközökkel (parkolókártya és készpénz/hitelkártya).

6. A fizetés után vegye el parkolójegyét, amely ekkorra kihajtó kártyaként átkódolásra került, és a türelmi időn belül (általában 20 perc, távoli parkolóhely esetén valamivel több) gépkocsijával hagyja el a parkolót.

 

Fontos!

Nyaralása során vigyázzon parkolójegyére, mivel az egy készpénzkímélő fizetőeszköz, melynek esetleges elvesztése (ellopása is) egyenértékű a készpénz elvesztésével. A kártya elvesztése, ellopása esetén sem az utazási irodánk, sem a parkoló nem vállal felelősséget. A kár és a felelősség Önt terheli. A kártyák letiltására sincs mód, mint ahogy az elveszett kártyák ingyenes pótlására sem.

A kártyán szereplő, de egyszeri alkalommal fel nem használt idő pénzbeli értékét nem tudjuk visszafizetni, következő alkalommal nem lehet felhasználni, mivel az első használatkor teljes egészében érvénytelenítésre kerül.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fel nem használt parkolójegyek nem válthatóak vissza!

A repülőtér címe: Fluhafen Wien, A-1300 Schwechat, Einfahrtstrasse