Bécsi repülőtér - Parkolás

 

 

Bécsi indulás esetén kedvezményes parkolójegyek kaphatók budapesti irodánkban.

 

 

 

Hogy ne okozzon gondot autója elhelyezése, vásárolja meg a foglaláskor vagy akár közvetlen indulás előtt parkolókártyáját! 
Szeretnénk kiemelni, hogy a parkolókártya megvásárlása független attól, hogy a Bécsből induló utazását irodánkban fizette-e be vagy sem. Mindenkit szívesen kiszolgálunk parkolókártyával.

Parkolóhelyet kínálunk a Mazur (repülőtéren kívül elhelyezkedő, ingyenes buszjárattal elérhető), a "C" (nyitott), illetve a 4-es fedett parkolóházban.

Figyelem!
A lent feltüntetett árak a papír alapú - hagyományos - parkolókártyákra vonatkoznak! Ezek jelenleg már csak korlátozott számban érhetőek el az irodánkban. Ezt követően kizárólag az új "digitális parkolókártyák" lesznek elérhetőek.

 

Parkolóhely Időtartam

2022.12.31-ig
érvényes kártyák

Mazur kérje egyedi ajánlatunkat*
C parkoló 15 nap (360 óra) 110 EUR
C parkoló kérje egyedi ajánlatunkat*
parkolóház (PH 3-4) 15 nap (360 óra) 188 EUR
parkolóház (PH 3-4) kérje egyedi ajánlatunkat*

 

*Az egyedi ajánlatokhoz az alábbi adatok szükségesek: repülőgép pontos indulási ideje (dátum, óra, perc) illetve a repülőgép hazaúti landolásának pontos ideje (dátum, óra, perc)

A parkolójegy fizethető euróban vagy forintban, melyet az Erste Bank napi valuta eladási árfolyamán számolunk át.

 

A parkolókártya használata (papír alapú, hagyományos kártya esetén)

1. Vásárlás során minden esetben nézze meg, hogy az Ön számára megfelelő kártyát vásárolta-e meg!

2. Ismerje meg a bécsi repülőtér parkolóiról szóló tájékoztatót! 

3. Kérjük, a parkoló létesítménybe történő beállás előtt feltétlenül ellenőrizze, hogy arra a parkolóra érvényes-e a kártyája, ahol autóját szándékozik elhelyezni.
FIGYELEM! Az érvényességi területnek nem megfelelő helyen leállított személygépkocsi esetén a teljes parkolási díjat ki kell fizetnie.

4. Ha megtalálta a parkolót, ahová a parkolókártyája szól, a létesítménybe történő behajtás előtt kérjük, húzzon egy parkolójegyet (nyomja meg a Jegykiadó gombot), és állítsa le járművét a parkolóban.
 

5. Nyaralása után, a parkoló elhagyása előtt kérjük, fáradjon egy pénzfizető automatához, illetve valamelyik pénztárablakhoz. Itt mutassa be a parkolójegyét, ezután a kiszámított parkolási díj megjelenik. Ekkor a megjelent parkolási díjat egyenlítse ki parkolókártyájával, vagy kombinált fizetőeszközökkel (parkolókártya és készpénz/hitelkártya).

6. A fizetés után vegye el parkolójegyét, amely ekkorra kihajtó kártyaként átkódolásra került, és a türelmi időn belül (általában 20 perc, távoli parkolóhely esetén valamivel több) gépkocsijával hagyja el a parkolót.

 

Fontos!

Nyaralása során vigyázzon parkolójegyére, mivel az egy készpénzkímélő fizetőeszköz, melynek esetleges elvesztése (ellopása is) egyenértékű a készpénz elvesztésével. A kártya elvesztése, ellopása esetén sem az utazási irodánk, sem a parkoló nem vállal felelősséget. A kár és a felelősség Önt terheli. A kártyák letiltására sincs mód, mint ahogy az elveszett kártyák ingyenes pótlására sem.

A kártyán szereplő, de egyszeri alkalommal fel nem használt idő pénzbeli értékét nem tudjuk visszafizetni, következő alkalommal nem lehet felhasználni, mivel az első használatkor teljes egészében érvénytelenítésre kerül.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fel nem használt parkolójegyek nem válthatóak vissza!

A repülőtér címe: Fluhafen Wien, A-1300 Schwechat, Einfahrtstrasse