Maldív-szigetek

Foglalja le nyaralását a Maldív-szigetek szakértőjénél, a TUI-nál!

A 868 kilométer hosszan elnyúló, mintegy 1200 szigetből álló ország az Indiai-óceán közepén található. Varázslatos világ: azúrkék tengervíz, türkizkék lagúnák, különleges formájú korallzátonyok, különböző színekben pompázó trópusi halak és világítóan fehér strandok. Az álmok netovábbja mindazok számára, akik semmi mást nem szeretnének, csak fürödni, búvárkodni, vitorlázni vagy egyszerűen kikapcsolni és pihenni.
Ahogy errefelé mondani szokták: No news, no shoes…

De mitől is ennyire vonzó a Maldív-szigetek? A szigeteken a szállodák kimagasló minőségétől, a tenger és természet közelségétől, a sehol nem tapasztalható nyugalomtól, és persze legfőképp az álomszép tengerpartoktól. Ráadásul Bécsből most közvetlen járattal is elérheti!

Maldív-szigetek

Kérjen ajánlatot a TUI Magyarország szakértő munkatársaitól!

 

TUI Magyarország


 

Holiday Island Resort & Spa ****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Alif Dhaal (Süd Ari) Atoll , Bayahibe

Népszerű sziget-üdülőhely (kb. 700 x 140 m) az Ari Atoll déli külső zátonyán. A tágas, homokos stranddal rendelkező türkizkék lagúna ideális fürdésre. A zátonya kb. 600 m, a búvárkodáshoz a külső zátony kb. 2 km-re van a szigettől, és hajóval (díj ellenében) érhető el. A transzfer idője körülbelül 40 perc (a repülés a közeli Maamigili repülőtérre, ezt követő hajótranszfer).

Dominikai Köztársaság

 

Holiday Inn Resort Kandooma ****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Kaafu (Süd Male) Atoll

(Dél Male) Atoll nyugati részén található. A sziget optimális elhelyezkedése a külső zátonyon és a parton kivüli lagúnán kiváló feltételeket biztosít a különböző vízi sportok számára. A közvetlen közelben számos híres búvárhely található a (Süd Male) Atoll részein. A sziget körül fehér, enyhén lejtős homokos strand található. Hossz: kb. 310 m, szélesség: kb. 260 m; Távolság a külső zátonytól: kb. 50 m. Transzfer idő: körülbelül 40 perc a motorcsónakkal.

Maldív-Szigetek

 

ROBINSON CLUB NOONU *****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Noonu (Süd Miladhunmadulu) Atoll

Amire számíthat: Legyen a mezítláb a homokban, a gyönyörű Sundowner bárban a parton, a teppanyaki étteremben a vízparton, vagy vegyen részt egy látványos búvárturán Noonu-Atollban. A ROBINSON által kínált gyerekbarát all-inclusive szolgáltatásai és a Male közelsége teszi a szigetet felejthetelenné.

Maldív-Szigetek

 

TUI Magyarország

Maldív-Szigetek

TUI Magyarország Ajánlatkéres  TUI Magyarország Hírlevél feliratkozás