Ahol Görögország a legszebb – ott biztosan találunk Grecotel szállodát

Ahol Görögország a legszebb – ott biztosan találunk Grecotel szállodát

Nehéz eldönteni, Görögországnak melyik vidéke a legszebb. Annyira sokszínű és vibrálóan izgalmas országról van szó, hogy lehetetlen nem megszeretni. Itt valóban érzi az ember a több ezer éves történelem súlyát.

Grecotel szállodákat találunk a nagyobb szigetek- Kréta, Korfu és Rodosz- mellett Mykonoson, a görög szárazföld tengerpartjain, valamint a fővárosban, Athénban is. Bármelyiket is választjuk egy biztos: a kiváló minőség. Gyönyörű környezet, fergeteges gasztronómiai élmények, és páratlan kalandok várnak ránk. Életem egyik legjobb útja egy krétai Grecotel szálláshelyeket bemutató túra volt, melyet a TUI szervezett, mint a szállodalánc kiemelt értékesítője.

 

A szó szerint minden igényt kielégítő szálláshelyek vendégeinek hatalmas előny és lehetőség, hogy az étkezések alkalmával megízlelhetik a Krétán, a hegyek között megbújó Agreco Farm termékeit. A hotellánchoz tartozó farmházat körülölelő gazdaságban állattenyésztés és növénytermesztés folyik, így az olívaolajtól a sajtokig, a különféle zöldségektől a borokig, mézek, lekvárok és egyéb finomságok kerülhetnek a Grecotel szállodák asztalaira.

A farmon egyébként taverna és kápolna, kisbolt és mini állatkert is található.

A Grecotel egyik újdonsága a Lux.Me all inclusive koncepció, mely a krétai White Palace és a korfui Daphnila Bay szállodákban vehető igénybe. Hogy mit is tartalmaz ez az ellátás? 6 étterem, melyből egy a nap 24 órájában nyitva áll, prémium minőségű ételek és italok, 24 órás whatsapp concierge, tehát egy a nap 24 órájában online rendelkezésünkre álló segítség, aki minden kérdésünket megválaszolja és bármit megszervez és megold. Ez azért elég jól hangzik.

Az egyik nagy kedvencem a Grecotel Club Marine Palace Krétán.A szálloda mellett található a Poseidon Aquapark, mely 6000 m2- en várja kizárólag a Grecotel szállodák vendégeit.

A Rodosz szigetén található Grecotel Rhodos Royal szintén a családok nagy kedvence, és tavaly teljeskörű felújításon esett át.

Famous Class – ki ne szeretné megtapasztalni milyen egy privát medencés villában megszállni? A Grecotelnél erre is van lehetőség. Ez a típusú villa foglalható többek között Krétán az Amirandes és a Creta Palace, Korfun az Eva Palace, Attikában, a fővároshoz közeli Cape Sounio szállodákban.

 

Eljött egy újabb görögországi nyaralás ideje. Lépj be a Grecotel világába!  

 

Kriszta

 

Képek forrása: www.grecotel.com