Barut Hotels - a minőség törökül

Barut Hotels - a minőség törökül

A bizalom nagyon fontos egy-egy döntés meghozatalakor. Vásárlás során azt a terméket, azt a márkát választjuk, amelyben megbízunk – egy utazás kiválasztásakor sincs ez másképp. Van, akinél a bizalmat az váltja ki, ha egy multinacionális cég mellett teszi le a voksát, van, aki a kisebb családi vállalkozásokra esküszik. Bármelyik felfogással is azonosuljunk, a Barut Hotel mindkét fél részére a biztonságot jelenti!

Ennek oka, hogy az 1971-ben az első szállodáját megnyitó, mára 12 egységgel rendelkező szállodalánc a mai napig a Barut család vezetése alatt áll, úgy, hogy közben a legnagyobb nemzetközi utazásszervezők adják a nevüket Törökország egyik legkiválóbb turisztikai vállalkozásához.

 


A TUI sem maradhatott ki ebből, így a „TUI Sensatori” márkanévvel ellátott szállodák közé tartozik immár pl. az 5 csillagos TUI Sensatori Resort Sorgun by Barut Hotels is, mely a Török Riviérán, Side városától mindössze 5 km-re, közvetlenül a tengerparton, gyönyörű környezetben található.A TUI Sensatori szállodák mindegyikére jellemző, hogy modern, 5 csillagos létesítményekről van szó, melyek minden igényt kielégítenek.A szeparált „adults only” és családi zónák garantálják, hogy mindenki zavartalanul tölthesse a pihenését. A Sensatori melletti érveket persze sokáig lehet még sorolni a nagy alapterülettől és a lagúnaszerűen kialakított medencéktől kezdve a tágas szobákon, a modern SPA részlegen és fantasztikus gasztronómiai kínálaton át egészen szórakoztató programokig, ill. az esti show műsorokig.

A TUI csoport egy másik ismert márkaneve a TUI Sensimar, amely a párok részére megálmodott koncepcióval várja a romantikázni vágyókat.

A TUI SENSIMAR Andiz***** kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad, csodálatos tengerre néző kilátással, modern kialakítással, fantasztikus all inclusive ellátással.


Tamás