Belépés csak 18 éven felülieknek

Belépés csak 18 éven felülieknek

Véleményem szerint mindenkinek szüksége van időnként egy kis gyerekzsivaj mentes kikapcsolódásra. Egyre több szálloda ismeri fel a szülők, nagyszülők és gyermektelen párok ezen igényét, és ajánlja szolgáltatásait kizárólag 16, vagy 18 év feletti vendégeinek.

Napi munkánk során a felnőttbarát, vagy nemzetközileg adult only hotelként emlegetett szállásokkal leggyakrabban a Baleár- szigeteken, ezen belül is Mallorcán találkozunk. Nagyon szívesen ajánljuk Mallorcát ügyfeleinknek, mert jól személyre szabható szolgáltatásokat tudunk összeállítani. Közvetlen repülőjárattal minden nap eljuthatunk a szigetre bécsi indulással, így akár 2-3 éjszakás romantikus kalandra, esetleg egy hosszabb, 2-3 hetes pihentető nyaralásra is elutazhatunk édes kettesben, vagy barátokkal. Mallorcán -a közhiedelemmel ellentétben- „nem csak a húszéveseké a világ”, bár kétségkívül a sziget déli része Európa egyik legnagyobb buli paradicsoma. De Playa de Palma és El Arenal környékét elhagyva megváltozik a táj, és az életritmus; a tengerbe zuhanó csipkézett sziklák és világos, olykor majdnem fehér homokos csendes öblök váltogatják egymást. Kirándulásaink során felfedezhetjük az apró halászfalvakat, hegyvidéki városkákat és a sziget híres szélmalmait, melyek hozzátartoznak a látképhez. Ha mégis úgy döntünk, hogy inkább a szállodában maradunk, garantáltan nyugodt környezetben pihenhetünk.

Kínálatunkból szeretném kicsit kiemelni a RIU San Francisco-t, mely a RIU szállodalánc 1953-ban elsőként megnyitott egysége és az elmúlt években a felnőtt vendégek igényeire szabva alakították át. Különleges környezetben, olyan extra szolgáltatásokkal várják a vendégeket, mint szépségkezelések, romantikus vacsora kettesben, exkluzív italajánlat, ingyen wifi a szálloda egész területén.   

Kedvet kaptatok? Keressetek bátran, segítünk a jobbnál jobb szállodák közül kiválasztani a számotokra legmegfelelőbbet.

Kriszta