CLUB szálloda a szomszédban

CLUB szálloda a szomszédban

Tegye fel a kezét, aki nem egy tengerparti kikapcsolódásra gondol például Törökországban, vagy a Kanári-szigeteken, ha azt mondjuk, hogy egy egyhetes nyaralást tervezünk egy club-szállodában!

Pedig sokkal közelebb, repülőút nélkül is elérhető egy-egy ilyen nagyszerű szálloda, akár egyből a szomszédos Ausztriában. Ide invitálom az olvasót egy rövid beszámoló erejéig.

A ROBINSON lánc 26 tagja 15 országban található meg, és bár igazi CLUB szállodákról beszélünk, nemcsak tengerparti, hanem hegyvidéki környezetben is tökéletes lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra.

Hegyvidék Ausztria

A Karintiában, az osztrák-olasz-szlovén határ közelében, a Nassfeld sírégióban 1400 méteres tengerszint feletti magasságon található ROBINSON SCHLANITZEN ALM**** sokkal több, mint egy nyáron is nyitva tartó síszálloda. A ROBINSON-programok széles választéka garantálja, hogy párok és családok itt, a hegyek között található nyugalom szigetén a sport- és szórakoztató programoknak köszönhetően aktív kikapcsolódással töltődjenek fel, mindezt teljes panziós ellátással. A „Vollpension by ROBINSON” itt valóban teljes ellátást takar: tartalmazza a főétkezések alatt elfogyasztott üdítőt, sört és bort.

Robinson Club

A vacsorák közül kiemelkedett a „tasteJAM”, amely kéthetente Streetfood érzést varázsol a szállodába, olyan különlegességekkel, mint a sushi vagy a különböző karibi finomságok.

A kerékpáros központban a legmodernebb hegyikerékpárok és e-bike-ok állnak rendelkezésre, különböző nehézségi szintű, vezetett túrák várják a bringázás szerelmeseit.

Robinson

Robinson

Augusztusi látogatásunk során mi a túrabakancsainknál maradtunk és gyalogosan jártuk be a környék hegyeit: a sífelvonók közül több nyáron is üzemel, ráadásul a ROBINSON vendégek térítésmentesen és korlátozás nélkül használhatják a felvonókat.

Igaz, a ROBINSON szállodák elsősorban a német ajkú vendégek körében népszerűek, biztos vagyok benne, hogy hamarosan mi is felkeressük még a lánc valamelyik másik tagját.

Tamás

Tamás