Foglalja le nyaralását már most!

Foglalja le nyaralását már most!

Igaz, még csak februárban járunk, de mégis sokan már ilyenkor elkezdik tervezni a nyaralást. Érdemes vajon ilyen korán, hónapokkal az indulás előtt lefoglalni a kiválasztott utazást? Ha minket kérdeztek: mindenképpen, és nem csupán az előfoglalási kedvezmények miatt...

Gyakran találkozunk nyáron, a tervezett indulást megelőző hetekben a problémával, hogy a megálmodott nyaralást már nem tudjuk foglalni, hiszen mind a szállodák, mind a repülőgépek kapacitása véges és az igazán népszerű úti célokra, szállásokra bizony már akár egy-két hónappal az utazás előtt elfogynak a helyek. Így utasaink olykor kompromisszumra kényszerülnek. Megéri tehát akkor foglalni, amikor már a szabadságok időpontja megvan és az elhatározás megszületett.

Ezt a tudatot szeretnénk mi is erősíteni utasainkban és látjuk, hogy törzsutasaink legtöbbször pont ezért nem is bízzák a véletlenre nyarlásukat. Ha tudják előre, hogy hol szeretnék eltölteni a nyári szabadságot, főleg, ha a szálláshelyet is kiválasztották már, akkor nem is lehet kérdés, hogy azt javasoljuk, ne várják meg vele az indulást megelőző heteket.

A kínálat február-március végéig jóval szélesebb, sokkal könnyebb megtalálni az igényeknek mindenben megfelelő utat. Az előfoglalási időszak még tart, és sokszor árban is kedvezőbb lehetőséget találunk, ha nem hagyjuk az utolsó pillanatra a nyaralás lefoglalását.

Az előfoglalási időszak alatt a játékos kedvűek pedig egy nyereményjátékban is részt vehetnek: most különösen érdemes a 89.5 MUSIC FM-et hallgatni, hiszen a február 16-i Délutáni RoadShow egyik szerencsés hallgatója egy kabinbőrönd boldog tulajdonosa lesz, valamint további TUI ajándékok is várják majd a rádióhallgatókat.

Tamás