Ha luxus, akkor Airtours

Ha luxus, akkor Airtours

A TUI neve egyet jelent minőséggel. Európa vezető utazásszervezőjét sokan biztosan a minőségről és a megbízhatóságról ismerik, de a prémium termékei közül is kiemelkedik a TUI luxusutazásokat nyújtó márkája, az Airtours. Ismerjük most meg ezt egy kicsit jobban!

 

A 2017-ben megalakulásának 50. évfordulóját ünneplő Airtours kínálatában a luxus utak szerelmesei garantáltan megtalálják a legmagasabb színvonalat nyújtó szállodákat: azokat a szállodákat, amelyek nem csak egy nagyon jó, hanem a legjobb választást jelentik a kikapcsolódáshoz.  

Az Airtours mottója: „50 years of travelling your way”, ami annyit jelent, hogy 50 éve az utasok egyéni igényeire szabva alakítják az exkluzív termékkínálatot az egész világon, csak a gondosan kiválasztott szállodákat teszik elérhetővé, távol a tömeges turizmustól, biztosítva a privát szférát, hogy az elképzelt álomnyaralás az Airtours szervezésében tényleg valósággá váljon.

Az Airtours gondoskodik arról, hogy utasai mindenhol élvezhessék a kiemelt figyelmet. Ezek a plusz szolgáltatások szállodánként eltérőek lehetnek a Spa kezelésektől a garantáltan magasabb kategóriájú szobában (room upgrade) történő elhelyezésen át egészen addig, hogy a vendég maga határozza meg a check-in / check-out időpontját. A privát kirándulások biztosítják, hogy a környék látnivalóit valóban egyénre szabva fedezhessük fel.

Az Airtours a rugalmasságot is biztosítja: a FlexGarantiePLUS szolgáltatás foglalása esetén a kiválasztott hotel akár egy nappal az indulás előtt is költségmentesen törölhető.
Természetesen még sokáig lehetne sorolni az érveket az Airtours mellett, de talán még ezeknél is beszédesebbek az alábbi képek.

Omán
The Chedi Muscat - A GHM Hotel *****+

Dominikai Köztársaság, La Romana
Casa de Campo *****+

Mauritius
Long Beach Golf & Spa Resort *****

Sri Lanka
Chena Huts by Uga Escape *****

Ausztrália, Melbourne
Crown Towers Hotel*****+

Franciaország, Saint Tropez
Château de la Messardière*****

Mexikó, Riviera Maya
Zoetry Paraiso de la Bonita******

Maldív-szigetek
Six Senses Laamu *****

 

Tamás