Közeleg a nyári szünet – gyermekbarát úticélok

Közeleg a nyári szünet – gyermekbarát úticélok

A legtöbb esetben a nyári szünet biztosítja arra a lehetőséget, hogy a család végre együtt pihenje ki a hétköznapok fáradalmait. Ilyenkor mindenki igyekszik megtalálni a tökéletes helyszínt, hogy egy vagy akár két héten keresztül kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhassanak.


Szeretnék bemutatni a TUI kínálatából 3 olyan úticélt, melyekre igazán jellemző, hogy a család minden tagja úgy tér vissza a nyaralásból, hogy már várja a következő évi nyári szünetet!

1) Törökország, Török Riviéra

Az all inclusive szolgáltatások fokozatait úgy tudnám legjobban leírni, hogy jó > jobb > legjobb > MAGIC LIFE! A szállodalánc mind a 13 tagja „all inclusive felsőfokon” ellátással várja a kedves vendégeket. Az egyik „zászlóshajó”, a Török Riviérán található TUI MAGIC LIFE Waterworld****, a gyermekek számára maga a Paradicsom: medencék, csúszdák, játszóterek várják, hogy a sok energia biztosan levezetésre kerüljön.A szülők kikapcsolódását a számtalan „activity” program biztosítja, természetesen mind-mind az all inclusive kínálat keretein belül: itt nem lesz szüksége a pénztárcára, ha például teniszezni, íjászkodni vagy strandröplabdázni szeretne, de a különböző nehézségi fokú mountain bike túrákon is mindenki talál tudásának, erőnlétének megfelelőt.2) Bulgária, Napospart

Nem véletlenül a Napospart Bulgária egyik legnépszerűbb üdülőhelye, és ha választásunk a közel 20 országban mintegy 100 szállodával jelenlévő RIU lánc all inclusive tagjára, a best FAMILY RIU Helios Paradise****+-ra esik, akkor azt nyugodt szívvel nevezhetjük nyerő párosításnak. A 2015 tavaszán nyílt szálloda all inclusive ellátással várja a vendégeket a nap 24 órájában.Szintén a Naposparton, az ár-érték arányban verhetetlen all inclusive SuneoClub Garden Nevis***+ is remek lehetőséget kínál a homokos tengerpartra és kikapcsolódásra vágyó családoknak.3) Spanyolország, Mallorca

Mallorcáról sokaknak először a tengerparti sétányok bárjai, a hajnalig tartó bulizás jut az eszébe, de a sziget ennél jóval többről szól. Természet és túrázás, városnézés és kultúra és persze nyaralás nyugodt környezetben… ez mind elérhető Mallorcán! A TUI számtalan családi programokat biztosító szállodát kínál, így a Best Family, a TUI Family Life, az 1-2-FLY Fun Club vagy a Sueno Club koncepció több szálláshelye is megtalálható itt, a választék pedig igazán széles körű az ellátás nélküli apartmanoktól az all inclusive clubokig.

 Tamás