Megjelentek a 2018 nyári TUI katalógusok!

Megjelentek a 2018 nyári TUI katalógusok!

A TUI nem csak a legnagyobb utazásszervező Európában, de a katalógusokból is az egyik legszélesebb választékot biztosítja az utazni vágyók részére. A 2018 nyári katalógusok elérhetők az irodáinkban - itt az idő megtervezni a jövő évi nyaralást.


Legyen akár Görögország a család kedvence, akár a homokos tengerpart Mallorca északi részén, a gyönyörű Alcudia-öbölben, akár a törökországi All Inclusive ajánlatok, a TUI kínálatában garantáltan ott van, amit keresel!Egyéni utazással a nyári favorit Horvátország és Olaszország mellett számos más népszerű úticél is elérhető, mint pl. Ausztria, Szlovénia vagy Montenegró.

A TUI MAGIC LIFE szállodák All Inclusive "felsőfokon" szolgáltatást nyújtanak.
A lánc legújabb tagja a 2018 nyarán a Török Riviérán nyíló TUI MAGIC LIFE Masmavi, a korábbi Robinson Club, amely számtalan sportprogrammal várja azokat is, akik a nyaralásuk során az aktív pihenési lehetőségeket is keresik, mindezt természetesen gyönyörű, tengerparti környezetben.

A prémium clubszállodákat a Robinson katalógusban találhatjuk,  az igazi luxust pedig továbbra is az Airtours képviseli.

 

Az 1-2-Fly természetesen változatlanul a legjobb árakat kínálja mind a repülős csomagtúrák, mind az autós utazásokat kedvelők számára. A 3 nyári katalógus igazán széles választékot kínál, a World of TUI csoport legkedvezőbb ajánlatait biztosítva.

Az egzotikus katalógusok gondoskodnak róla, hogy a világ legtávolabbi pontjaira is eljuthass velünk - TUI minőséggel!

A TUI teljes 2018 nyári kínálata elérhető irodáinkban vagy foglalható weboldalunkon, a katalógusok pedig online is hozzáférhetők lapozható formátumban.

Tamás