Robinson, az elsőosztályú klubnyaralás

Robinson, az elsőosztályú klubnyaralás

A Robinson a TUI saját márkájú szállodalánca, a minőségi klubnyaralások szerelmeseinek. De miért éppen a Robinsont foglaljuk? Számtalan érvet lehetne a Robinson mellett felsorakoztatni, én pedig megpróbáltam ezek közül a legfontosabbakat összeszedni.

 

PREMIUM klubnyaralás
A Robinson valóban elsőosztályú szolgáltatásokat nyújt, itt minden biztosított a teljes kikapcsolódáshoz! A hatalmas területen, gyönyörű környezetben elhelyezkedő klubszállodák, a helyi jellegzetességeknek megfelelő épitészeti stílusban, a legmodernebb felszereléssel, kifogástalan szervizzel várják a pihenni vágyókat.

 

Sport, Fun & Wellness
A Robinson sportolási lehetőségek terén felülmúlhatatlan: minden héten közel 70 különböző sportfoglalkozást kínál, melyeken a részvétel a legtöbb esetben ingyenes. Az edzésekhez a fitness termekben, valamint a wellness központokban a legmodernebb berendezések, felszerelések állnak rendelkezésre.

Gasztronómia ínyenceknek
Azon túl, hogy a Robinson változatos, sőt rendszeresen megújuló kínálatában a helyi konyha jellegzetességei is visszaköszönnek, a koncepció része az is, hogy egészséges ételek kerüljenek a tányérra, friss alapanyagok felhasználásával.

Családok és gyermekek
A különbőző korosztályú gyermekek részére szakképzett - németül/angolul beszélő - munkatársak biztosítják, hogy a felnőtteknek is jusson szabad idő amíg a kisebbek és nagyobbak a programokon vesznek részt.

A Robinson mindenhol a tökéletes pihenést biztosítja, legyen az akár Fuerteventurán a Kanári-szigeteken, akár Törökországban, akár távol, a Maldív-szigeteken, vagy jóval közelebb egy ausztriai síparadicsomban.

A Robinson világa várja Önt, tekintse meg ajánlatainkat is!!!

Tamás