Sztárok nyomában: hol nyaralnak a hírességek?

Sztárok nyomában: hol nyaralnak a hírességek?

Mexikó, Thaiföld, Bali, Dubai, vagy Seychelle-szigetek? A hírességek előszeretettel látogatják ezeket az egzotikus úticélokat. A tőlünk távolabbi országok mellett természetesen a Földközi-tenger térségében is akadnak nyaralóhelyek, ahol akár világsztárokkal is találkozhatunk.

 

Jamaika - a világsztárok búvóhelye

A páratlan szépségű szigeten mindenki mosolyog, szól a reggae, finomak a koktélok. A kellemes klíma és a karibi életérzés egyre több embert vonz. Kikkel találkozhatunk? Rihanna, Paul McCartney, Jude Law, Scarlett Johansson, Mick Jagger, Barack Obama – prominens névsor, nemde?          

Seychelle-szigetek - a nászutasok édenkertje  

Az Indiai-óceán gyöngyszeme nem ok nélkül tett szert hatalmas népszerűségre. A világ legszebb tengerpartjai és legjobb luxusszállodái is itt találhatók. A 115 szigetből álló ország tökéletes hely az elvonulásra. Bill Gates, Angelina Jolie, Brad Pitt, Salma Hayek már jártak itt, sőt a brit királyi pár: Katalin hercegné és Vilmos herceg nászútja színhelyéül választotta ezt a földi paradicsomot.

 

Comói-tó – a sztárok olaszországi kedvence

A régió legismertebb, már-már helyi lakosnak számító híressége kétségkívül George Clooney. Kiterjedt baráti körének köszönhetően a környék hemzseg az olyan nagynevű sztároktól, mint Tom Cruise, Brad Pitt, Matt Damon, Cindy Crawford, vagy Julia Roberts. Madonna és Richard Gere is megfordulnak időnként errefelé.

Thaiföld – a mosoly országa

Bangkok nyüzsgő utcái, az Arany háromszög történelmi emlékei és a csodás tengerpartok vonzzák a kontrasztok kedvelőit. Az ezerarcú országban szívesen időzik pl. Blake Lively színésznő, Kate Moss, és Pierce Brosnan is. Leonardo di Caprio a Part című film forgatásakor szeretett bele a vidékbe, azóta is visszatérő vendég Phuket szigetén.

Spanyolország, Mallorca – ahol nemcsak a 20 éveseké a világ

A sziget leghíresebb ingatlan tulajdonosai közé tartozik a Catherine Zeta-Jones- Michael Duglas házaspár. Villájuk a hegyvidéki városka, Valldemossa közelében található. A tenisz csillag Rafael Nadal a sziget belsejében fekvő Manacor városának szülötte. Rajtuk kívül Sting, Claudia Schiffer és Jamie Oliver is kedvelik a Baleár-szigetek legnagyobbikát.     

 

Itt az idő, hogy te is felfedezd a híresek és gazdagok kedvenc nyaralóhelyeit!    

 

Kriszta