TUI Blue

TUI Blue – a szálloda, melyet neked terveztek.

Végre megírhatom a véleményemet a kedvenc szállodaláncomról. A téma még sosem volt annyira aktuális, mint most, hiszen október végétől a TUI Blue márkanév alatt világszerte közel 100 szálloda foglalható.

Aki egyszer kipróbálta már, biztosan a rabjává válik ennek a különleges koncepciónak, ahol a modern technikai és technológiai megoldások ennyire jól megférnek a hagyományos vendéglátással és stílussal.

A szállodákat 3 kategóriába sorolták, így könnyebben tájékozódhatunk annak megfelelően, hogy miként és kivel töltenénk el szabadságunkat.

A TUI Blue For Two logó a felnőttbarát szállodákat jelöli. Ezekben a hotelekben 16 év alatti vendégeket nem fogadnak, így kimondottan azoknak ajánlott, akik minőségi időt töltenének kettesben, és nyugodt pihenésre vágynak a mindennapi stresszt maguk mögött hagyva. Különleges SPA élményeket, kulináris kalandokat és meghitt pillanatokat ígér egy ilyen nyaralás.

A TUI Blue For Families szállodáiban a családi mókáké a főszerep. Hatalmas medencék, játszóterek, gyermek klub és rengeteg sportolási, aktív kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket napközben. Esténkét pedig minden korosztály megtalálhatja a maga érdeklődésének megfelelő szórakozási lehetőséget: nagyszabású show műsorok, érdekes játékok, zene és tánc minden mennyiségben.

A TUI Blue For All szálláshelyein minden korosztályt szívesen látnak. Ezek a stílusos szállodák elsősorban a helyi hagyományok és a térség bemutatására fókuszálnak, mindemellett rengeteg aktív programot kínálnak.

A modern technika minden előnyét és kényelmét élvezhetjük, hiszen a TUI BLUE applikációt letöltve a nyaralás előtt, alatt és után rengeteg információhoz juthatunk és szolgáltatásokat foglalhatunk le egy gombnyomással. A nyaralás előtt már akár konkrét szobát is választhatunk. Három napra előre láthatjuk, hogy a szállodán belül, vagy azon kívül hol, mikor, milyen program elérhető, melyekre könnyedén be is jelentkezhetünk az applikáció segítségével. Lehet ez például tánctanfolyam, kirándulás a helyi piacra, jógaóra, vagy közös futóedzés, ahol lehetőség adódik akár a legújabb futóórák tesztelésére is. Foglalhatunk asztalt az a’la carte éttermek valamelyikében, bébiszittert pár órára a gyerekek mellé, vagy másnapra egy baldachinos ágyat a tengerparton pezsgőbekészítéssel.

Mindezeket természetesen a Blue Guideok-nál személyesen is intézhetjük, a nap bármely szakában állnak a vendégek rendelkezésére.

Nekem az applikáción felül személy szerint legjobban az tetszett, hogy bepillanthattam a szálloda életébe és mindennapi működésébe. A szálloda bejárás minden vendég számára elérhető program, itt igazán beleshetünk a kulisszák mögé és bármilyen kérdést feltehetünk, nincsenek tabuk.

Sokunknak fontos a gasztronómia. Az összes szálláshelyre jellemző, hogy a konyhában a kiváló minőségen túl nagy hangsúlyt fektetnek a helyi alapanyagok használatára, és hogy megmutassák az adott régióra jellemző tradicionális ízeket. A legszuperebb pedig, hogy a konyhai trükköket akár a szállodaigazgatótól magától is elleshetjük egy különleges főzőtanfolyam keretében.

Mostantól Horvátországtól Thaiföldig, Marokkótól Vietnámig világszerte számtalan szebbnél szebb helyszínen megtalálhatók a kitűnő szolgáltatásokat nyújtó TUI BLUE szállodák.

Kriszta

Kriszta