Ünnep másképp

Ünnep másképp

Sokunk álma, hogy a téli hónapokban a hideg és az egyre gyakrabban ránk törő depresszió elől akár csak pár napra is, elmeneküljünk. Emellett egyre többen cserélik a szokásos karácsonyi ajándékvadászat, főzés, vendéglátás, bejgli evés és karácsonyfa állítást egy otthontól távol eltöltött kikapcsolódásra.

Minden évben versenyt futunk az idővel, hogy az ünnepek idejére elvágyódó utazóknak segíteni tudjunk kívánságuk teljesítésében, de tudni kell, hogy október végén nagyjából már az utolsó utáni pillanatban vagyunk, ha karácsonyi, vagy szilveszteri utakat keresünk.

Bár december közepétől január elejéig kiemelt időszak van és az árak is magasabbak, mégis vonzó gondolat, hogy kipróbáljuk egy szálloda ünnepi gálavacsoráját, belevessük magunkat egy város nyüzsgő szilveszteri forgatagába, vagy kettesben összebújjunk egy hófedte házikó kandallója előtt, meghitten eltölteni az év utolsó óráit.

 

Amennyiben mégis úgy döntenél, hogy kivárod a kedvezőbb időszakot, január közepétől már biztosan találunk helyeket a megálmodott utazásra.

Bármilyen utazást is tervezel az év bármely időszakában, szívesen segítünk vágyaid megvalósításában! 

 

Kriszta