Zöld-foki Köztársaság, közvetlenül Bécsből

Zöld-foki Köztársaság, közvetlenül Bécsből

A Nyugat-Afrika partjainál található Zöld-foki Köztársaságot nem csak azért ajánljuk jó szívvel mindenki figyelmébe, mert átlagosan az év 350 napján gyönyörű napsütéses időre lehet számítani, hanem mert a TUI több olyan nagyszerű szállodával is képviselteti magát, mint Riu vagy a Robinson.

A TUI 2018. december 21-től pénteki napokon közvetlen járatot indít Bécsből a Zöld-foki szigetekre, Boa Vista és Sal szigetére! A járat a Bécs – Boa Vista – Sal – Bécs háromszögben repül.

A mindössze 10 nagyobb, vulkanikus szigetből álló köztársaság teljes területe mintegy 4000 km2, tehát Győr-Moson-Sopron megyével azonos méretű, lakossága kb. 530.000 fő. Története a 15. századra vezethető vissza, amikor portugál tengerészek felfedezték az addig lakatlan szigeteket. Nem véletlenül húzóágazat a turizmus, köszönhetően az ország demokratikus berendezkedésének és jó közbiztonságának.

A TUI kínálatában szereplő mindkét sziget jobbnál jobb szállodákkal kényezteti az odautazókat. A kínálatból kiemelkedik a TUI csoporthoz köthető Riu szállodalánc és annak mind az öt tagja (3 Boa Vista, 2 Sal szigetén), minden igényt kielégítő All Inclusive szolgáltatásokkal.

Boa Vista

A Hotel Riu Karamboa 4* azoknak ajánlott, akik hosszan elnyúló homokos tengerpart és kristálytiszta tengervíz mellett töltik a legszívesebben a nyaralásukat és szeretik kipróbálni a változatos nemzetközi konyhát. A garantált kikapcsolódásról itt a Riu gondoskodik!

A Hotel Riu Touareg 4* minőségi animációs szolgáltatásokkal, gasztronómiai különlegességekkel várja a pihenni vágyókat, a kizárólag 18 éven felüli vendégek részére foglalható Adults Only Deluxe Wing pedig a legjobb választás a csendet, nyugalmat és relaxációt keresőknek.

A Riu lánc legújabb tagja, a 2018 novemberében nyitó Hotel Riu Palace Boavista 5* 24-órás All Inclusive szolgáltatást kínál. A felnőtteket számos sportlehetőség (röplabda, szörf, kajak, búvárkodás), a gyermekeket pedig a RiuLand animációs programjai várják.

Sal

A Hotel Riu Palace Cabo Verde 5* Sal szigetén gasztronómiai kalandozásra hívja az ínyenceket: legyen szó olasz vagy fúziós étteremről, steakhouse-ról vagy látványkonyháról.

Tamás